North Texas red chili!

I måndags var vi ett gäng som hade fotbollskväll hos oss och på söndagen gjorde jag därför ett långkok. Det blev 20 portioner äkta chili, vilket innebär att den inte görs på köttfärs utan på högrev som får koka sönder helt. Det är en av mina paradrätter och nytt för denna gång var att jag kompletterade köttet m 1/3 fläskkarre. Grytan innehöll:

3 kg kött
4 pkt bacon
12 lökar
8 paprikor
Massa vitlök
Flera flaskor porteröl
Jalapenos
Chipotle (rökt chili)
Spiskummin
Koriander
Oregano
Kakao
Kaffe

Koka koka koka i timmar!
Äts helst med gräddfil, riven ost, rödlök, lime och nachos. Drick en iskall corona m lime i till.


Kommentarer
Postat av: Lisa

Det låter så himla gott!! Måste prova göra nån gång!!!

2012-06-19 @ 19:01:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0