Chokladfrossa!
Petra har varit på chokladprovning som var väldigt lyckad! En otroligt inspirerande man som presenterade annorlunda och spännande smaker i chokladens tecken! Han berättade exempelvis om förra julen då bak-leila tipsade om att choklad från Valrona eller nåt sånt skulle vara den bästa chokladen. Han hade 3000 chokladkakor i sitt lager med det märket. Allt tog slut! Han önskade att Leila hade ringt honom så att han skulle vara mer förberedd :) Han har en butik i Mjölby men säljer även på nätet.
Hur som helst - jag fick smaka på (åh herregud vad gott) och köpte:
Hallontryffel mörk choklad
Mörk choklad med shirazvindruva som passar sjukt bra till ett shirazvin
Mörk choklad med chardonnaydruva
70% mörk choklad med havssalt - omg va gott!
Mörk choklad med rieslingdruva - som såklart passar utmärkt till ett rieslingvin. Och om man, som jag, inte dricker vin just nu så smakade de himmelskt iaf :) Och kul att bjuda på! Chokladen kommer från de tre främsta tillverkarna i världen - han tar bara hem de bästa.
Ikväll mumsar vi först med räkfrossa och tillbehör, senare chokladfondue med jordgubbar, kiwi, färsk ananas och banan! Jag har ett bra liv trots alla knasigheter som pågår :)