Drinks 20 i Göteborg (södra vägen)

Jag och Kristian ska på "on stage" ikväll i Scandinavium. Om vi orkar vill säga. Vi har klämt i oss två öl och jobbar på den här gigantiska ost- och charkbrickan. Det kanske inte syns på bilden men den är verkligen enorm. Innehåller bl.a. Vildsvin, tryffelsalami, korv, oliver, tapenade, bröd, grissini, massa ostar, aprikoser, anklevermousse m lingongele, cocktailkapris. Jag rullar!

Ps, vad är den skillnad mellan korv och salami?


Kommentarer
Postat av: Marie

Ojojojoj vad gott. Coctailkapris mumma. Och vad gäller din fråga så vet jag inte. Kan det ha något med kötthalten att göra? Eller temperatur vid själva görandet av korven/salamin? Hur som helst var det en bra fråga.

2012-11-23 @ 03:39:37
Postat av: Moa

Det var en teori vi hade ett tag också. Men sen gjorde jag lite reseach och det verkar som att salami är en slags korv. Närmare bestämt en mjöksyrefermenterad korv. Vilket verkar vara en konserveringsmetod som innebär att man också torkar korven en aning.

2012-11-23 @ 08:44:39
Postat av: Moa

Det var en teori vi hade ett tag också. Men sen gjorde jag lite reseach och det verkar som att salami är en slags korv. Närmare bestämt en mjöksyrefermenterad korv. Vilket verkar vara en konserveringsmetod som innebär att man också torkar korven en aning.

2012-11-23 @ 08:44:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0