Fyrarätters i skärgården

Förra helgen var jag (Lisa) tillsammans med fyra andra vänner som också fyllt 30 i en stuga/hus på Ingarö. Vi firade att vi alla fyllt 30 och njöt av god mat, god dryck och underbart sällskap. Menyn bestod av: 
 
Toast med kantarellost (gjord på färska kantareller) och renkött
Broccolicappucino
Oxfilé med blåbärskokt päron, kornotti, stekta kantareller och rödvinssås  gjort på blåbärskompotten
Chokladsufflé med hallon- och äppelsalsa
 
Lägger upp bilder och betyg - om nån skulle vilja testa göra nåt - kommentera så lägger jag upp receptet! Kram Lisa
 
 
3,5 av 5 poäng i snitt. Jag tyckte dock att den var en höjdare!
 
 
3,5 poäng av 5 - lite för "simpel" för att få högre betyg men alla var överens om att den var supergod!
 
 
 
3 poäng av 5. Men den hade fått högre betyg om den ingått i en femrätters (och då varit en mindre portion), det blev lite mkt sött nu då såsen gjordes av blåbärskompotten. Såg mer aptitlig ut i verkligheten än på bilden :p
 
 
Kvällens höjdare. 4 poäng av 5. Salsan bestod av hallon, äpple och chili vilket var gott mot det chokladiga. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0