Kalvfärsbiffar med spetskål
Improviserad snabbmat på kalvfärsen som Kristian kom hem med. Jag smaksatte den med vitlök, timjan, dijonsenap och riven parmesan. Jag hade hoppats på att det skulle smaka lite mer, men var ändå gott. Till det stekte jag spetskål och smaksatte med tryffelolja.
Mums! Jag har dille på spetskål med tryffel. Det är så himla gott!
Kalv är underbart. Vad skulle du med saffran till?
När jag läser inlägget ovan känns det som att Kristian hade varit ute och skjutit oss en kalv. Det hade varit något det.
Spetskål med tryffel är galet gott, men kristin jag kände tydlig skillnad i smaken på tryffeloljan och den goda riktiga tryffeln vi använde hos dig.
Marie, nu när julen kommer kan man ha saffran i allt möjligt. En vanlig decemberfrukost hos mig är havregrynsgröt smaksatt med saffran, russin och hackade mandlar. Och så hallon eller sylt till det.
När jag läser inlägget ovan känns det som att Kristian hade varit ute och skjutit oss en kalv. Det hade varit något det.
Spetskål med tryffel är galet gott, men kristin jag kände tydlig skillnad i smaken på tryffeloljan och den goda riktiga tryffeln vi använde hos dig.
Marie, nu när julen kommer kan man ha saffran i allt möjligt. En vanlig decemberfrukost hos mig är havregrynsgröt smaksatt med saffran, russin och hackade mandlar. Och så hallon eller sylt till det.