Kalvfärsbiffar med spetskål

Improviserad snabbmat på kalvfärsen som Kristian kom hem med. Jag smaksatte den med vitlök, timjan, dijonsenap och riven parmesan. Jag hade hoppats på att det skulle smaka lite mer, men var ändå gott. Till det stekte jag spetskål och smaksatte med tryffelolja.


Kommentarer
Postat av: Kristin

Mums! Jag har dille på spetskål med tryffel. Det är så himla gott!

2012-11-28 @ 22:09:09
Postat av: Marie

Kalv är underbart. Vad skulle du med saffran till?

2012-11-29 @ 09:40:10
Postat av: Moa

När jag läser inlägget ovan känns det som att Kristian hade varit ute och skjutit oss en kalv. Det hade varit något det.

Spetskål med tryffel är galet gott, men kristin jag kände tydlig skillnad i smaken på tryffeloljan och den goda riktiga tryffeln vi använde hos dig.

Marie, nu när julen kommer kan man ha saffran i allt möjligt. En vanlig decemberfrukost hos mig är havregrynsgröt smaksatt med saffran, russin och hackade mandlar. Och så hallon eller sylt till det.

2012-11-29 @ 11:22:25
Postat av: Moa

När jag läser inlägget ovan känns det som att Kristian hade varit ute och skjutit oss en kalv. Det hade varit något det.

Spetskål med tryffel är galet gott, men kristin jag kände tydlig skillnad i smaken på tryffeloljan och den goda riktiga tryffeln vi använde hos dig.

Marie, nu när julen kommer kan man ha saffran i allt möjligt. En vanlig decemberfrukost hos mig är havregrynsgröt smaksatt med saffran, russin och hackade mandlar. Och så hallon eller sylt till det.

2012-11-29 @ 11:22:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0