Råvaror är allt
Eller i vart fall kommer man fruktansvärt långt på det. Att steka små fina champinoner, färsk brysselkål och färsk broccoli i olja och smör, bara det är en delikatess. Och den svindyra oxfilen var verkligen värd varenda krona. Jag fattar inte hur mört kött kan vara. Fullkomligen smälte gjorde det. När jag äter så här bra råvara vill jag ha det riktigt riktigt rött. Nästan "blue" som man säger. Jag måste köpa sån här oxe och göra carpaccio någon dag. Synd att det är då jävla svårt att ta bra bilder, särskilt m min iPhone 3...
Nu ligger dessutom en salmalax i kylen och väntar på morgondagen.
Det var värst... Tydligen någon som har börjat tjäna pengar igen:) grattis på namnsdagen!
Ja, eller någon som aldrig kommer få en egen lägenhet. :)
Jag får ångestpirr av 668kr men är impad också
Men för Guds skull, jag hoppas ni ser att det är kr/kg. Biten vägde 124 g och så halva priset på det. Jag vill intd framstå som ansvarslös. Någon måtta får det givetvis vara på spenderandet.
Jag önskar jag vore där och smakade.