Underbar kalv
Jag och Kristian har varit på besök i Helsingborg över helgen. Igår lagade jag och Kristin en helt fantastisk middag. Stommen till att det blev så fantastiskt var att vi hade köpt kalvfile hos den lokala slaktaren som vi ugnsstekte på låg temperatur (120 grader) till en innertemp på 56 grader. Det blev helt perfekt och den bara smälte i munnen. Till det åt vi spetskål som fått kokas ihop med reducerad grädde. Mastigt men galet gott. Vi gjorde också en mandelpotatispure smaksatt med tryffel och en rödvinssås. Det var verkligen den godaste middag jag ätit på väldigt länge. Tyvärr kan jag inte lägga upp någon bild eftersom de blev så dåliga.
/Moa
Herregud vad gott. Är så sjukt hungrig just nu också så det känns nästan outhärdligt att läsa om er goda middag.
Kalv är ju inte min grej men jag blir ju lycklig av att det var din bästa middag på länge.