Högt och lågt

Alltså, jag bara älskar frukostmat. Lycka är att komma hem från träningen, laga några riktigt goda mackor, skär upp en kylskåpskall apelsin, häll upp lite yoghurt och landa i soffan framför halv åtta hos mig och finalen av kockarnas kamp.

Igår var vi däremot ute och käkade i Göteborg. Fond (Stefan Karlsson, kockarnas kamp, stjärnrestaurang) har öppnat en liten bakficka som heter Mr. P. Lite bistrokänsla och väldigt trevligt. Maten var god men inte så prisvärd. Jag åt vårrullar med dip som var helt ok, men vad som var helt fantastiskt var deras sashimi! Rå lax som fullkomligen smälte i munnen, helt galet. Till det serverades gurka inlagd i ingefära och smaksatt sojasås. Små klickar med majonäs toppade det hela. Jag måste testa att göra detta själv. Det bästa är att servitören sade att den underbara laxen var "Salmalax" och enda stället det går att få tag på i Göteborg är på Ica focus. Äsch då, det är ju bara vår grannaffär... Ska testa detta snarast. Då ska jag smaksätta majonäsen med wasabi. Det kommer nog bli hur bra som helst.

Kommentarer
Postat av: Zara

Majo med wasabi låter gott!

2012-10-27 @ 01:41:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0