Veg thaisoppa

Ikväll gjorde jag thaisoppa/gryta till middag. Gjorde currypasta på vitlök, koriander, sharlottenlök, citrongräs, grön och röd chili, skal från lime samt ingefära. Fräste den och hade sedan i squash, champinjoner, minimajs, färska böngroddar, bambuskott, sockerärtor och japansk soya. Det blev faktiskt inte så gott som det låter, inte tillräckligt mycket sting, ska nog ha i mer av allt i currypastan nästa gång. Men jag körde även i lite röd currypasta och det blev bra. En skål ris på det.

Zara


Kommentarer
Postat av: Kristin

Det låter verkligen gott. Har aldrig gjort egen currypasta men det ska jag testa nästa gång. Brukar aldrig lyckas med min thaimat...

2013-03-06 @ 20:47:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0